Vragen & contact

Vraag maar raak

Vanaf 15 juli tot en met 3 september heb jij met je tekening gratis toegang tot Natura Docet. De gratis entree geldt alleen voor het kind met de tekening. Kijk voor toegangsprijzen en openingstijden op www.naturadocet.nl

In eerste instantie was het plan om drie winnende tekeningen uit te kiezen. Omdat er zoveel mooie en leuke tekeningen zijn binnengekomen vonden we het zonde om maar drie tekeningen uit te kiezen. Daarom hebben we de selectie uitgebreid naar tien, deze tien tekeningen komen allemaal in museum Natura Docet te hangen. Dat is nog eens een leuk extraatje!
Er is nog wel een top 3 gemaakt van tekeningen die we gebruiken voor een poster in bushokjes, krantadvertenties en social media. Deze winnaars krijgen een rondleiding van de boswachter én komen in het museum te hangen. Zij hebben hierover apart bericht ontvangen.

De Provincie Overijssel heeft een lijst samengesteld van 114 plant- en diersoorten die buiten de provincie niet of veel minder voorkomen. Omdat het met veel van deze soorten slecht gesteld is, heeft de provincie deze campagne bedacht om meer bewustwording te creëren.

Wil je zelf een steentje bijdragen om de bijzondere natuur van Overijssel te beschermen? Kijk dan op natuurvoorelkaar.nl. Je kunt hier allerlei acties ondersteunen of zelf je idee indienen om de natuur in Overijssel een steuntje in de rug te geven.

Deze actie is een initiatief van Natuur voor Elkaar, in opdracht van de Provincie Overijssel. Natuur voor Elkaar gelooft dat iedereen blij wordt van natuur. Daarom zijn wij de beweging die mens & natuur verbindt. Nieuwsgierig wat jij kunt doen? Natuur voor Elkaar heeft voor iedereen een bijpassend project dat bijdraagt aan een groener Overijssel. Je vindt alle projecten en initiatieven op natuurvoorelkaar.nl.

Contactgegevens

Ongekend Natuurtalent
Antwoordnummer 5400
8060 VB Hasselt

info@ongekendnatuurtalent.nl